Dlouho jsem chodila kolem astrologie jako mlsný kocour, až…nemoc mě vždy přinutí se zamyslet nad tím, proč ležím doma a co mi to mělo říct. Letmý pohled do knihovny a oči se zarazily na knížce, kterou jsem kdysi rozečetla a odložila. Před dvaceti lety totiž nebyl k dispozici volně program na internetu, který sám spočítá požadované konstelace hvězd a dnes už je to paráda – tak třeba na stránkách najdise.cz , pokud znáte i přesný čas svého narození, tak Vám stránky vypočtou hodně zajímavý horoskop.

No a pak už jen studovat a studovat astrologické významy znamení, domů, planet, aspektů…je toho hodně a hlavně je toho hodně zajímavého.

Když si uvědomíte, že jste svou mapu života vtiskli před tím, než jste se narodili, tak teď už jen tuto navigaci najít, neztratit a používat ke svému rozvoji.

Mimochodem jdu cestou nikoliv prediktivní (budoucnost předpovídací) astrologie, ale evoluční – tedy té, která nám umožní se podívat na možnosti rozvoje. Člověku není vše vrozené, přirozené a něco mu jde hůře a něco lépe. Myslím, že je zbytečné se trápit činnostmi, které nám nejdou, když za rohem čekají na objevení ty aktivity, které nám mohou přinést do světa světlo a radost..

Dokončila jsem online kurz Tatjany Micić (doporučuji všem pro rychlé pochopení základů) a velmi mne zaujala kniha i příspěvky na kanálu youtube od slovenského astrologa Martina Bašťáka Ďurána, který mne svou knihou zasvěcuje do tajů helénské a perské astrologie..

Kategorie: Astrologie